Martin Lip

De passie van een chefkok!

Martin begon met koken vanuit een passie voor prachtige producten en het creëren van creatieve en avontuurlijke smaakbelevingen. Wat startte als “Culinair bij u Thuis” is uitgegroeid tot een volwaardig cateringbedrijf. Met een focus op pizzaovens en barbecues, gaat Martin net wat verder met bijzondere smaaksensaties en service. Dit zorgt voor de ultieme beleving voor jouw feest of evenement.

Hoge kwaliteit voor fijnproevers

Onze gerechten bereiden we met de hoogste kwaliteit producten. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk rund uit het Vechtdal! Verrukkelijk en eerlijk vlees uit onze eigen achtertuin. Dat combineren we samen met verse groentes, smakelijke vissoorten en de best passende dranken. Zo zorgen we ervoor dat alle smaken op een explosieve en indrukwekkende manier samenkomen.

Kwaliteit

Direct contact

Jouw volgende eetbeleving écht goed aanpakken?

Wil je meer weten over onze pizzaovens of barbecues? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van catering op locatie? Martin denkt graag mee over de culinaire invulling van jouw feest of event.

Om je vingers bij af te likken

Kijk rustig rond, laat je inspireren en krijg vooral zin in écht culinair eten. Avontuurlijk, verrassend en toch helemaal passend bij jou en jouw wensen.