Catering in Ommen? Ontdek onze mogelijkheden

Wij laten échte fijnproevers genieten van heerlijk eten tijdens hun dag, avond of evenement. Van intieme bruiloft tot grootse feesten en alles daartussenin.

Eten is beleven

Bruiloften en feesten

met smaak

Maak van je speciale dag een sprookje met onze catering op maat. Van elegante hapjes tot uitgebreide diners, wij zorgen voor een naadloze en smaakvolle ervaring.

Zakelijke evenementen

meer dan eten

Wij maken van jouw zakelijke event een echte beleving. Of het nu gaat om een productlancering, een bedrijfsfeest of een vergadering, wij zorgen voor de perfecte culinaire beleving.

Privédiners

op locatie

Laat chefkok Martin Lip en zijn team een exclusief menu samenstellen voor je thuisdiner. Geniet van de luxe van een restaurantervaring in het comfort van je eigen huis.

Buffetten en barbecues

smaakvol genieten

Ontdek onze uitgebreide buffetten op locatie en barbecue arrangementen. Perfect voor informele bijeenkomsten en buitenfeesten. Kies uit een verscheidenheid aan thema’s en smaken om je gasten te verrassen.

Pizzaoven op locatie

een unieke beleving

Wil jij een unieke beleving voor jouw feest, bruiloft of event? Kies voor een mobiele pizzaoven inclusief pizzabakker, of ga voor een pizzaoven waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Smullen gegarandeerd!

supervers

Lokaal, vers en seizoensgebonden

Bij Lèvre Smaakbelevers is de kwaliteit van de ingrediënten de sleutel tot onze creatieve en kwalitatieve gerechten. We werken nauw samen met lokale leveranciers uit Ommen en omgeving, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd bereid wordt met de meest verse, seizoensgebonden producten.

Een culinaire ervaring op maat

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze cateringdiensten volledig aan te passen aan je specifieke wensen en thema’s. Samen met jou creëren we een menu dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Beleef Lèvre!

direct contact

Kies voor Lèvre Smaakbelevers in Ommen

Kies Lèvre Smaakbelevers voor je volgende evenement in Ommen en omstreken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we van jouw gelegenheid een culinaire beleving.