Martin Lip

De essentie van Culinair bij u thuis

Culinair bij u thuis stond in Ommen en omstreken bekend om zijn persoonlijke benadering en het brengen van een culinaire beleving in het comfort van je eigen huis. Onder leiding van Martin Lip, een chefkok met een passie voor culinaire beleving, bieden we op maat gemaakte menu’s die perfect aansluiten bij elke gelegenheid en voorkeur.

Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit en passie

Met de overgang naar Lèvre zetten we deze traditie voort. Wij laten échte fijnproevers genieten van heerlijk eten. Hierbij hebben we extra aandacht voor ons unieke aanbod in pizzaovens op locatie en luxe barbecues.

Kwaliteit

Samen genieten

De passie van een chefkok!

Koken vanuit een passie voor prachtige producten en het samenbrengen van creatieve en avontuurlijke smaakbelevingen. Dat is waarom Martin oorspronkelijk begon. Als chefkok aan huis zorgt hij voor intense smaaksensaties, een ultieme beleving, overheerlijk eten, stijlvol gedekte tafel én hij doet de afwas! Een avond om nooit te vergeten.

Jouw vertrouwde partner voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een groots event met onze pizza ovens of een luxe barbecue, Lèvre Smaakbelevers staat klaar om jouw culinaire wensen te vervullen. Met aandacht voor detail, een persoonlijke touch en een ongeëvenaarde service, zorgen we ervoor dat jouw eetervaring onvergetelijk wordt.

Beleef pizza!

Direct contact

Ontdek Lèvre smaakbelevers

We nodigen je uit om samen met ons dit nieuwe hoofdstuk te verkennen. Ontdek de veelzijdigheid, de creativiteit en de pure liefde voor eten die Lèvre te bieden heeft. Welkom bij Lèvre Smaakbelevers.

Om je vingers bij af te likken

Kijk rustig rond, laat je inspireren en krijg vooral zin in écht culinair eten. Avontuurlijk, verrassend en toch helemaal passend bij jou en jouw wensen.